Ajuntament de Torrent – Ratificació de l’acord adoptat per l’Assemblea de regidors de la Mancomunitat Intermunicipal dels Ajuntaments de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, relatiu a la seva dissolució i a la determinació de la seva forma de liquidació

 

Ajuntament de Begur – Ratificació de l’acord adoptat per l’Assemblea de regidors de la Mancomunitat Intermunicipal dels Ajuntaments de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, relatiu a la seva dissolució i a la determinació de la seva forma de liquidació

 

Ajuntament de Palafrugell – Ratificació de l’acord adoptat per l’Assemblea de regidors de la Mancomunitat Intermunicipal dels Ajuntaments de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, relatiu a la seva dissolució i a la determinació de la seva forma de liquidació

 

Ajuntament de Regencós – Ratificació de l’acord adoptat per l’Assemblea de regidors de la Mancomunitat Intermunicipal dels Ajuntaments de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, relatiu a la seva dissolució i a la determinació de la seva forma de liquidació

 

Ajuntament de Pals – Ratificació de l’acord adoptat per l’Assemblea de regidors de la Mancomunitat Intermunicipal dels Ajuntaments de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, relatiu a la seva dissolució i a la determinació de la seva forma de liquidació

 

Acord de l’Assemblea de regidors i regidores per a la dissolució i liquidació de la Mancomunitat Intermunicipal dels Ajuntaments de Palafrugell, Begur, Pals, Regencós i Torrent, de data 10 de març de 2022

 

Anunci

 

Proposta d’acord de dissolució i de determinació de la forma de liquidació de la Mancomunitat, aprovada per la Comissió Gestora de la Mancomunitat en data 23 de febrer de 2022